KLARENBEEK TRANSPORT B.V.  te  DRUTEN.

Locatie
Bedrijventerrein Westerhout Zuid te Druten
Energieweg 17 te Druten

Omschrijving

110 m² kantoorruimte 920 m² expeditie-magazijnen.

Klarenbeek Transport B.V. te Druten is een middelgroot transportbedrijf, gespecialiseerd in koel- en vriestransport. Ons familiebedrijf beschikt over een moderne vloot. Al het rollend materieel is ingericht voor zowel koel- als vriestransport. Dit maakt gecombineerde vrachten mogelijk. De huidige locatie aan de rand van het centrum van Druten bood onvoldoende mogelijkheden en zorgde steeds meer voor overlast in de omgeving. Om de verdere groei en de dienstverlening verder te optimaliseren was een eigen overslagruimte noodzakelijk.

De noodzaak om het bedrijf te verplaatsen is gecombineerd met de realisatie van een eigen overslagruimte waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Op de nieuwe locatie is voldoende ruimte om het rollend materieel te stallen en zelfs te wassen in een eigen wasplaats. De goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein heeft in combinatie met een beter overzicht over de activiteiten geleid tot een efficiencyslag binnen onze organisatie.Het bedrijf is klaar voor de toekomst.

Bouwadvies De Groot heeft Klarenbeek Transport te Druten in het gehele proces van vergunningen, aanbesteding, toezicht en oplevering met nazorg begeleidt, dit is tot volle tevredenheid van Klarenbeek Transport gebeurd.

Wij kunnen Bouwadvies De Groot b.v. daarom ook van harte bij U aanbevelen, voor allerlei vormen van advisering over bouwprojecten.

Met vriendelijke groet, namens Klarenbeek Transport B.V.