Bedrijfsformule

Bezint eer gij begint

Een oud gezegde dat in deze moderne tijd nog niets aan kracht heeft verloren. Ook in de wereld van de bouw gaan de ontwikkelingen zo snel dat ze nauwelijks zijn bij te benen. Bouwplannen vormen een extra belasting voor een onderneming en kosten veel tijd. Tijd die beter besteed kan worden aan de core-business van het bedrijf.
De Groot bouwadvies kan u ondersteunen bij het coördineren en organiseren van al uw bouwprojecten en neemt uw rol als opdrachtgever over.

Ervaren schakel

Ervaring, vakmanschap en motivatie vormen de basis voor een goed advies. De Groot bouwadvies kan u dat leveren en onderscheidt zich van anderen door een korte lijn richting klant en een flexibele persoonlijke instelling. Wij kennen de markt en spreken de taal van de ondernemer. Als klein bureau vormen wij één aanspreekpunt voor opdrachtgever en cliënt, zodat een persoonlijke aanpak is gegarandeerd. Bovendien kunnen wij door onze kennis van ontwikkelingen een optimale prijs/kwaliteitverhouding garanderen.

Van idee tot inrichting

De Groot bouwadvies neemt de rol van opdrachtgever over, die vaak de weg niet kent in de bouwwereld. Voor het merendeel bestaat onze dienst uit het coördineren en organiseren van uw bouwprojecten, maar dit kan worden uitgebreid met extra's, zoals calculaties, tekenwerk, aanvragen vergunningen, begeleiding bij uitvoering, kwaliteitszorg en budgetbewaking. Wij nemen u bij de hand en leveren in het complete proces van idee tot inrichting het noodzakelijke maatwerk.